суботу, 6 вересня 2014 р.

20 фактів про мене (дуже розгорнутих і обширно описаних фактів).


  1. Мені 22. Моєму синові 4. 
  2. Я народилась в Рівному, одружувалась у Франківську, прописка рівненська, але живу у Львові. Мій син народився в Рівному, зареєстрований у Франику, прописаний теж в Рівному, ну і живемо тут ми разом. Гражданє міра)
  3. У школі до класу восьмого я була круглою відмінницею, розумашечкою, активнюшкою. Виступала на всіх концертах, декламувала Лесю Українку на 12 і була просто бубочка. Потім вчитися стало нецікаво. Але закінчила я школу зі срібною медаллю, а за ЗНО з української мови мала 199,5 із 200 можливих.
  4. Я вчительська дитина:). Був час, коли в рідній 12-й школі працювали мама (вчитель математики), тато (вчитель фізики), бабуся (завгосп) ну і ми з братом навчалися. 
  5. Я пластунка. Пишу в теперішньому часі, бо Пласт у людей не проходить:) В організацію потрапила років у 6, активну роботу припинила у 17. Працювала з новаками з 12-ти років, третю пробу так і не доздала, подавалась на гетьманівну (цим фейлом моє пластування і завершилось).
  6. Я пишу вірші. Давно пишу (коли емоціями мене накриває), проте майже ніколи не наважувалась їх комусь показувати. (Кілька є в минулому блозі). Колись від щирого серця поділилась, та один горе-поет сказав, що мені ще до нього далеко і потрібно працювати над римами. Ну і самдурак:). Вірші в мене є хороші.
  7. Зі світом листівок мене познайомили Дана Давидюк та Оленка Кравченко на мистецькому змазі у Львові. Здається 2007 року. Перша поїздка до Львова, до речі була. Перша масштабна спроба була в 11-му класі, коли я за одну ніч наробила новорічних листівок всім однокласникам та улюбленій вчительці. Але серйозно почала займатися всім цим, завдяки свекрусі, котра одного вагітного вечора сказала сакраметальну фразу: "Катя, та це ж можна продавати!":)
  8. З чоловіком ми знайшлись на пластовому таборі, де він був інструктором з парапланеризму, а я юначкою, котра хотіла вчитися літати.
  9. Першим моїм ВНЗ стала Острозька Академія (лучікі нєнавісті). А спеціальність - економічна кібернетика. Я здала першу сесію і втекла звідти.
  10. Коли Данилові був 1 рік, я вступила на заочне відділення, спеціальність психологія. Вчусь і зараз. Маю дипломо-сертифікати педагога раннього розвитку, перинатального психолога+арт-терапія та сімейного консультанта. (Шукаю роботу ггг:))
  11. Я вмію добре писати тексти:). В інтернеті є кілька сайтів, описаних моїми словами. Одного разу я дуже здивувалась, коли почула свій текстик на 24-му каналі. Замовники просто запустили рекламу, навіть нічого не змінивши.
  12. Я закінчила фотошколу.
  13. Страшенна боягузка, по-научному: підвищена тривожність:). Боюсь стількох речей, що це важко вмістити у рядки... Найбільше страждаю від боязні телефонних розмов (пишіть мені краще в інтернетах).
  14. Я нестерпна в спілкуванні:) В мене що не слово, то інша емоція. Легко сміюсь (регочу, якщо бути чесною), легко плачу. Можу придумати собі образу, поображатися, перестати ображатися - все це за лічені хвилини і без будь-яких тєлодвіженій. Я не знаю як зі мною люди живуть...
  15. Я інтернет-залежна. Якщо я не в компі - то я в телефоні. Якщо немає інтернету - я почуваюсь беззахисною і безпомічною. Якщо від мене давно не було постів на фейсбук - зі мною щось зовсім не те, пора починати переживати.
  16. Я дуже люблю Київ. У мене з ним багато емоцій. Давно хочу туди поїхати. Обіцяла Даніка покатати на метро:)
  17. Мій мозок генерує ідеї. Він робить це постійно, але якщо не записувати/не розказувати комусь, то через хвилину все зникає. Люблю, коли мені кажуть придумай щось, і мене починає перти:) Якщо треба комусь чогось накреативити - звертайтесь. Я серйозно!)
  18. Я страшенно балакуча. Якщо хтось починає нову тему для розмови, то див. пункт 17. Мені згадуються всі можливі асоціації, випадки з мого життя, з чужого життя, з життя тварин і мікроорганізмів. Якщо я мовчу, то я або в інтернеті, або стримуюсь:)
  19. У мене нестійка самооцінка з тенденцією до заниження. Я щиро дивуюсь, коли люди називають мене впевненою в собі чи навіть зухвалою. І страждаю від того, що залежу від думки навколишніх.
  20. Я  маньяк речей. І трошечки шопоголік. Я люблю милі штуки, і в мене реально завалені ними всі доступні поверхні в домі. В мене купа матеріалів, купа одягу (переважно секонди і стоки), купа книжок. Я фотографую речі. Але я чілавєк-бардак. Мій бардак і мої речі - це я:)

    Ну шо, я рішила дописать ше пару фактів, вам же не важко ще почитати?:)
  21. У мене гіперчутливість до звуків. Я чую ВСЕ. Чим займаються сусіди, чи про що говорять за сусіднім столиком в кав'ярні. Це жахливо і я не можу через це зосередитися.
  22. Я не пам'ятаю людей та імен. І якщо обличчя я з горем пополам впізнаю, то недавно виявилося, що Назар насправді Богдан. Та і більше того - нас уже тричі знайомили.


1 коментар: